Oxford Oximiser 888

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Nabíječky autobaterií

Nabíječka autobaterií nabíjecí napětí 12V, nabíjecí proud až 9A, pro baterie do 30Ah Účelná nabíječka autobaterií, která vyřeší problémy s dobíjením akumulátorů jednou pro vždy. OXFORD Nabíječka Oximiser 888 výroční limitovaná edice je opatřena mikroprocesorem, díky kterému bude vaší starostí pouhé připojení ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Nabíječky autobaterií

Popis

Nabíječka autobaterií nabíjecí napětí 12V, nabíjecí proud až 9A, pro baterie do 30Ah Účelná nabíječka autobaterií, která vyřeší problémy s dobíjením akumulátorů jednou pro vždy. OXFORD Nabíječka Oximiser 888 výroční limitovaná edice je opatřena mikroprocesorem, díky kterému bude vaší starostí pouhé připojení a zapnutí. O zbývající práci se postará samotná nabíječka. Tato nabíječka nabíjí při napětí 12 V. Nabíjecí proud bude 9 A. Tento model nabíječky je primárně určen ke klasickému dobíjení akumulátorů. S pomocí záchrany baterie zprovozníte i akumulátory, u kterých je hodnota napětí nižší než úroveň, při které konvenční nabíječky nedokážou začít nabíjet. Tento typ dokáže nabíjet akumulátory typu GEL a VRLA. Základní přednosti nabíječky autobaterií OXFORD Nabíječka Oximiser 888 výroční limitovaná edice Tento model je vybaven mikroprocesorem, jehož prací je přizpůsobit nabíjení potřebám baterie Tento typ nabíjí při napětí 12 V Při nabíjení nesmí být hodnota.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Nabíječky autobaterií Oxford, nejprohlíženější produkty Oxford nebo nejlevnejší Nabíječky autobaterií.

Reklama