Topdon Nabíjačka autobatérií Tornado 30000

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Nabíječky autobaterií

Nabíječka autobaterií 6V, nabíjecí proud až 30A, pro baterie do 1Ah, udržovací režim, aktivace baterie, ochrana proti přepólování, pulzní nabíjení Praktická nabíječka autobaterií, která zajistí efektivní nabití akumulátoru. Topdon Tornado 30000 je opatřena mikroprocesorem, díky kterému stačí baterku ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Nabíječky autobaterií

Popis

Nabíječka autobaterií 6V, nabíjecí proud až 30A, pro baterie do 1Ah, udržovací režim, aktivace baterie, ochrana proti přepólování, pulzní nabíjení Praktická nabíječka autobaterií, která zajistí efektivní nabití akumulátoru. Topdon Tornado 30000 je opatřena mikroprocesorem, díky kterému stačí baterku k nabíječce pouze připojit a zapnout. O vše ostatní se nabíječka postará sama. Tento model nabíjí při napětí 6 V. Minimální nabíjecí proud činí 10 A, nepřesáhne však 30 A. Nabíječka autobaterií TOPDON stačí i na opětovné zprovoznění dlouho nevyužívaných baterií. Tato nabíječka se postará o klasické dobití akumulátoru. Díky otestování baterie zjistíte, zda je akumulátor v ideální kondici. Udržovací režim zamezí možnému přebití akumulátoru. Zásluhou funkce záchrany baterie bude opětovné zprovoznění akumulátorů, jejichž napětí je nižší než hodnota, při které tradiční nabíječky nezvládnou začít nabíjet. Zásluhou funkce ochrana proti přepólování je i odvrácení zničení.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Nabíječky autobaterií Topdon, nejprohlíženější produkty Topdon nebo nejlevnejší Nabíječky autobaterií.

Reklama