Národní třída

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Novely, povídky, antologie

Audiokniha MP3 Jaroslav Rudiš, čte Hynek Čermák, Kristýna Frejová.Novela Jaroslava Rudiše zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Novely, povídky, antologie

Popis

Audiokniha MP3 Jaroslav Rudiš, čte Hynek Čermák, Kristýna Frejová.Novela Jaroslava Rudiše zasáhne čtenáře přímo na solar. Inspirováno skutečnými událostmi.Hlavní hrdina, přezdívaný Vandam, vypráví příběh svých životních soubojů s městem, nedávnou minulostí a rodinnými démony. Drsná a zároveň melancholická novela ze sídliště, kde lidé a domy vzdorují přírodě i neodvratnému zániku. "Vždycky může vyhrát jen jeden. Takhle a ne jinak funguje svět. A když zkusíš někoho zmlátit, tak pochopíš, jak to funguje a nebudeš mít už potřebu dál pátrat a tápat. Někoho poučíš o životě a sám budeš taky poučenej."V hlavní roli se představuje Hynek Čermák, držitel Českého lva za nejlepší mužský herecký výkon ve vedlejší roli a Kristýna Frejová, hvězda Švandova divadla.Napsali o knize Národní třída"Člověk při čtení zažívá dva extrémní pocity: zhnusení a nadšení. První způsobuje hodnotový žebříček hlavního hrdiny, jeho životní styl i prostor, v němž se děj novely odehrává. Druhý.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Novely, povídky, antologie, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Novely, povídky, antologie.

Reklama