Zákon o obcích. Komentář

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Obecně o ekonomice, právu

"Základem svobodného státu je svobodná obec." Na tomto postulátu pocházejícím z prozatímního zákona o obcích z roku 1849 se za uplynulou dobu nic nezměnilo. Každý z nás jsme občanem určité obce a je na nás, zda a v jaké míře participujeme na správě veřejných záležitostí v dané obci. Naopak obce zasahují ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Obecně o ekonomice, právu

Popis

"Základem svobodného státu je svobodná obec." Na tomto postulátu pocházejícím z prozatímního zákona o obcích z roku 1849 se za uplynulou dobu nic nezměnilo. Každý z nás jsme občanem určité obce a je na nás, zda a v jaké míře participujeme na správě veřejných záležitostí v dané obci. Naopak obce zasahují do našich životů i tím, že vykonávají správu veřejných záležitostí, vlastní majetek, hospodaří s ním apod. Předkládaný komentář je psán ve snaze o co největší sdělnost a praktičnost. Jednotliví autoři mají úzký kontakt s aplikační praxí a své poznatky při tvorbě komentáře uplatnili. Cílem autorů je srozumitelná a návodná publikace pro občany všech obcí.Dátum vydania: 10.5.2019Vydanie: 1.Väzba: viazanáISBN: 978-80-7400-739-2Strán: 864Formát (mm): 128x194.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Obecně o ekonomice, právu, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Obecně o ekonomice, právu.

Reklama