Isotronic Odpudzovač 90151

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 3 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Odpuzovače zvířat

Interiérový odpuzovač kun 50m2 /12-23 kHz   Plašič kun od firmy Isotronic je určen pro použití v krytých prostorách do velikosti 50 m2 - do bytu, domu, na půdu, do auta, či garáže. Chrání kabely, dráty apod. před poškozením od kuních zubů a interiér před znečištěním od kun. Plašič kun vydává po dobu ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Odpuzovače zvířat

Popis

Interiérový odpuzovač kun 50m2 /12-23 kHz   Plašič kun od firmy Isotronic je určen pro použití v krytých prostorách do velikosti 50 m2 - do bytu, domu, na půdu, do auta, či garáže. Chrání kabely, dráty apod. před poškozením od kuních zubů a interiér před znečištěním od kun. Plašič kun vydává po dobu 15 sekund ultra vysoký zvuk, který se opakuje v 15 sekundových intervalech. Takto vysoké zvuky jsou pro lidské ucho takřka nepostřehnutelné, ale kuny obtěžují natolik, že je donutí vyklidit teritorium. Zvuk plašiče sice jiným živočichům neublíží, ale může být nepříjemný i kočce či psovi, není tedy vhodné přístroj umístit do jejich přímé blízkosti. Navíc obsluha je neuvěřitelně snadná - vybalíte, zapojíte do zásuvky a jste chráněni. Pokud potřebujete chránit větší prostor než zmíněných 50 m2, např. sklad, je třeba rozmístit strategicky více přístrojů po místnosti tak, aby ultrazvukový signál pokryl celý prostor.    ultrazvukový odpuzovač kun - vnitřní bezpečný pro člověka i zvířatamůže být zapojen přímo do zásuvky frekvence 12 - 23 kHzakustický tlak max. 85 dBurčeno pro cca 50 m2 interval: 15 vteřin "ON", 15 vteřin "OFF"napětí: 230Vzástrčka: Euro / Typ C (CEE 7/16) délka kabelu: 1.5 mbarva: černá    Ultrazvukový, bezpečný, snadná obsluha, 50m2      .

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Odpuzovače zvířat Isotronic, nejprohlíženější produkty Isotronic nebo nejlevnejší Odpuzovače zvířat.

Reklama