Isotronic Odpudzovač 90801

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Odpuzovače zvířat

Ultrazvukový odpuzovač škůdců Vario Protector 40m2 (komáři, blechy, šváby, kuny, myši, krysy) Vario Protector Isotronic ultrazvukový odpuzovač škůdců vysílá proměnlivé proměnlivé vysoké tóny, které jsou pro lidské ucho neslyšitelné, nijak neruší ani domácí mazlíčky - kočky, nebo psy. Disponuje třemi ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Odpuzovače zvířat

Popis

Ultrazvukový odpuzovač škůdců Vario Protector 40m2 (komáři, blechy, šváby, kuny, myši, krysy) Vario Protector Isotronic ultrazvukový odpuzovač škůdců vysílá proměnlivé proměnlivé vysoké tóny, které jsou pro lidské ucho neslyšitelné, nijak neruší ani domácí mazlíčky - kočky, nebo psy. Disponuje třemi nastavitelnými frekvencemi: cca 7000 Hz s účinkem proti komárům a blechám, cca 12 000 Hz pro odpuzení švábů nebo kun a cca 15 000 až 25 000 Hz s účinkem na plašení myší nebo krys. Je ekologický, bez chemikálií, jeho použití je vhodné i pro ložnice či dětské pokoje. Přístroj také neruší ostatní elektronické přístroje - jako je televize, rádio, detektory kouře či požární hlásiče, elektronické ala.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Odpuzovače zvířat Isotronic, nejprohlíženější produkty Isotronic nebo nejlevnejší Odpuzovače zvířat.

Reklama