Claude Bernard 63003

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Speciální kolekce elegantních pánských hodinek s podpisem Blaise Matuidiho na číselníku, z nerezové oceli ve stříbrné barvě. Černý číselník, tvrdé odolné safírové sklíčko, vodotěsnost 5 ATM, černý kožený řemínek. Průměr ciferník 40,5 mm.Každý muž, kterému záleží na jeho vzhledu, potřebuje elegantní a ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Speciální kolekce elegantních pánských hodinek s podpisem Blaise Matuidiho na číselníku, z nerezové oceli ve stříbrné barvě. Černý číselník, tvrdé odolné safírové sklíčko, vodotěsnost 5 ATM, černý kožený řemínek. Průměr ciferník 40,5 mm.Každý muž, kterému záleží na jeho vzhledu, potřebuje elegantní a vkusné hodinky. A přesně takové už dlouhá léta vyrábí známá švýcarská firma Claude Bernard. Jejich hodinky disponují velice moderním vzhledem a elegantním designem. Díky použití prvotřídních materiálů a prověřených technologií nejvyšší kvality, se jejich hodinky řadí mezi špičku na světě. Pořiďte si jedny z jejich širokého repertoáru a jistě nebudete litovat.Klíčové vlastnostispeciální kolekce s podpisem Blaise Matuidihov elegantní stříbrné barvěodolné safírové sklíčkovodotěsnost 5 ATMdatumovkaElegance a kvalita na jednom místěTyto elegantní pánské quartzové hodinky Claude Bernard 63003 3 NINM jsou uloženy v pouzdře z chirurgické oceli ve stříbrné barvě. Na černém ciferník s datumovkou se výborně vyjímají kontrastní ručky i indexy ve stříbrné barvě. Samozřejmostí je jeho ochrana tvrdým a odolným safírovým sklíčkem. K uchycení na ruku poslouží černý kožený řemínek. Jistě oceníte i vodotěsnost do 5 ATM. Speciální kolekceŠvýcarská značka hodinek Claude Bernard vyrobila speciální kolekci hodinek s podpisem Blaise Matuidiho a jeho číslem dresu 14 na číselníku. Tato kolekce v sobě spojuje výjimečnost, přesnost a eleganci. Blaise Matuidi je francouzský profesionální fotbalista nejvyšší francouzské ligy a účastník Euro 2016. Všechny jistě potěší, že každé hodinky z kolekce Blaise Matuidi jsou dodávány se speciální krabičkou.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Claude Bernard, nejprohlíženější produkty Claude Bernard nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama