Emporio Armani AR1996

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Klasické elegantní hodinky Emporio Armani AR1996 v sobě snoubí rafinovanost a střídmost zároveň. Luxusní černý ciferník se zlatými detaily je doplněn klasickým koženým páskem v hnědé barvě, který vytváří dojem klasické elegance. Hodinky jsou vybaveny datumovkou a sklíčko ciferníku je vyrobeno z precizně ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Klasické elegantní hodinky Emporio Armani AR1996 v sobě snoubí rafinovanost a střídmost zároveň. Luxusní černý ciferník se zlatými detaily je doplněn klasickým koženým páskem v hnědé barvě, který vytváří dojem klasické elegance. Hodinky jsou vybaveny datumovkou a sklíčko ciferníku je vyrobeno z precizně broušeného minerálního skla eliminujícího poškození. Vysoce kvalitní bateriový strojek Quartz zajistí hladký chod a přesnost. Klíčové vlastnosti hodinek Emporio Armani AR1996 Hodinky Emporio Armani snoubí luxus a střídmou eleganci Klasické analogové hodinky Ocelový černý ciferník se třemi zlatými ručičkami a kožený pásek Sklíčko ciferníku je vyrobeno z minerálního skla Hodinky jsou vybaveny datumovkou Vodotěsnost do 5 ATM Luxus a elegance v jediném doplňku Pánské hodinky Emporio Armani AR1996 mají vodotěsnost až do 5 ATM, klidně si tak můžete mýt ruce, aniž by bylo nutné hodinky předtím odložit. Jak je tomu u hodinek Armani zvykem, místo čísla 12 je na ciferníku vyobrazen miniaturní znak Armani. Hodinky jsou navíc dodávány v elegantní černé krabičce a jsou proto dokonalým dárkem.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Emporio Armani, nejprohlíženější produkty Emporio Armani nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama