Emporio Armani AR2448

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 43 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM) EMPORIO ARMANI RENATO AR2448 jsou úchvatné pánské hodinky, které určitě zaujmou moderním a kvalitním zpracováním. Jejich základem je o velikosti 43 mm. Strojek s technologií Quartz je zárukou co nejdelší výdrže na baterii ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 43 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM) EMPORIO ARMANI RENATO AR2448 jsou úchvatné pánské hodinky, které určitě zaujmou moderním a kvalitním zpracováním. Jejich základem je o velikosti 43 mm. Strojek s technologií Quartz je zárukou co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Řemínek tvoří ocel a dodává jim šmrnc, přičemž samozřejmostí je naprostý komfort při nošení. Náramkové hodinky EMPORIO ARMANI dovolují sprchování nebo mytí rukou, potápění je ale může poškodit. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Nejpodstatnější rysy pánských hodinek EMPORIO ARMANI RENATO AR2448 Strojek s Quartz technologií běží na baterii s dlouhou výdrží Chronograf zajistí detailní měření času Pro řemínek byl zvolen materiál: ocel Úroveň vodotěsnosti hodinek EMPORIO ARMANI: 50 m (5 ATM) Zbarvení řemínku: stříbrná Pánské hodinky jsou řízeny strojkem typu Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Emporio Armani, nejprohlíženější produkty Emporio Armani nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama