Tommy Hilfiger 1710379

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 24 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 46 mm, vodotesnosť 30 m (3 atm), sklíčko: minerálne.TOMMY HILFIGER Daniel 1710379 jsou pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Na zápěstí vás upoutá jeho Zlatá barva pouzdra a také fakt, že při výrobě řemínku ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 46 mm, vodotesnosť 30 m (3 atm), sklíčko: minerálne.TOMMY HILFIGER Daniel 1710379 jsou pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Na zápěstí vás upoutá jeho Zlatá barva pouzdra a také fakt, že při výrobě řemínku byl použit materiál Kůže, což náramku dodává zajímavý vzhled, nikoli však na úkor pohodlí při nošení. Řemínek jednodušše přizpůsobíte pro vaše potřeby. Analogové hodinky jsou oprávněně nejoblíbenějším způsobem měření času, vhodným pro každodenní použití. Kvalitní baterie Quartz hodinek TOMMY HILFIGER Daniel 1710379 je příslibem, že vaše hodinky vydrží měřit čas zatraceně dlouho. Hodinky jsou zhotovené tak, aby překonaly stříkající vodu při šetrném mytí rukou nebo dešti, potopení do vody je ale může poškodit. Zabudovaný chronograf hodinek vypadá skvěle. Kolečka po obvodu jsou napěchována rozličnými funkcemi. Hlavní prvky pánských hodinek TOMMY HILFIGER Daniel 1710379.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama