Tommy Hilfiger 1710416

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER DANIEL 1710416 jsou kvalitní pánské hodinky, které už nikdy nebudete chtít vyměnit za jiné. Jejich základem je o velikosti 44 mm. Takzvaný Quartz strojek je příslibem vysoké ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER DANIEL 1710416 jsou kvalitní pánské hodinky, které už nikdy nebudete chtít vyměnit za jiné. Jejich základem je o velikosti 44 mm. Takzvaný Quartz strojek je příslibem vysoké životnosti baterie a přesnosti měření. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, díky tomu je náramek pravou ozdobou, přičemž je samozřejmostí zachování maximálního pohodlí při nošení. Značkové hodinky TOMMY HILFIGER zvládnou kontakt se stříkají vodou při sprchování nebo mytí rukou, přímé potápění a plavání je ale může poškodit. Jejich stupeň krytí nese označení 50 m (5 ATM). Hlavní výhody pánských hodinek TOMMY HILFIGER DANIEL 1710416 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Přesné měření času díky funkci chronografu Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Kategorie vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Barva ciferníku: černá.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama