Tommy Hilfiger 1782019

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BROOKE 1782019 jsou solidní dámské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Najdete na nich kulatý ciferník široký 38 mm, který chrání ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BROOKE 1782019 jsou solidní dámské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Najdete na nich kulatý ciferník široký 38 mm, který chrání odolné minerální sklíčko. Nabízí ručičkové zobrazení. Strojek s technologií Quartz je zárukou jak vysoké přesnosti, tak opravdu dlouhé výdrže baterie. Materiál řemínku tvoří nerezová ocel, to designerům umožnilo dosáhnout příjemného vzhledu, aniž by se snížilo pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER vydrží při opatrném mytí rukou nebo při dešti, celkovou voděodolnost ale nemají. Jejich stupeň krytí nese označení 30 m (3 ATM). Nejdůležitější prvky dámských hodinek TOMMY HILFIGER BROOKE 1782019 Technologie Quartz a dlouhá výdrž baterie Jednou ze základních funkcí hodinek TOMMY HILFIGER BROOKE 1782019 je zobrazení data Na ciferníku najdete minerální.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama