Tommy Hilfiger 1782023

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BROOKE 1782023 jsou prezicní dámské hodinky, které spolehlivě nebudete chtít sundat ze zápěstí. Tvoří je kulatý ciferník o průměru 38 mm, který překrývá patřičně odolné minerální ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Dámské hodinky Analogové, strojek Quartz, průměr ciferníku 38 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko minerální TOMMY HILFIGER BROOKE 1782023 jsou prezicní dámské hodinky, které spolehlivě nebudete chtít sundat ze zápěstí. Tvoří je kulatý ciferník o průměru 38 mm, který překrývá patřičně odolné minerální sklíčko. Mají ručičkové zobrazení. Kvalitní technologie Quartz je synonymem velmi dobré výdrže a přesného měření. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, design je tedy příjemný na pohled bez jakékoli ztráty pohodlí při nošení. Značkové hodinky TOMMY HILFIGER přežijí stříkající vodu při šetrném mytí rukou nebo při dešti, do sprchy nebo přímo do vody ale nepatří. Úroveň krytí mají 30 m (3 ATM). Hlavní přednosti dámských hodinek TOMMY HILFIGER BROOKE 1782023 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Jednou ze základních funkcí hodinek TOMMY HILFIGER BROOKE 1782023 je zobrazení aktuálního data Mají odolné minerální sklíčko, nemusíte.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama