Tommy Hilfiger 1791136

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální.TOMMY HILFIGER TRENT 1791136 jsou solidní pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Jejich základem je kulatý ciferník o průměru 46 mm, který kryje patřičně ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální.TOMMY HILFIGER TRENT 1791136 jsou solidní pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Jejich základem je kulatý ciferník o průměru 46 mm, který kryje patřičně odolné minerální sklíčko. Těšit se můžete na ručičkové zobrazení. Strojek Quartz je synonymem co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Materiál řemínku tvoří kůže a dodává jim šmrnc při zachování naprostého pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER dovolují sprchování nebo mytí rukou, na plavání nebo potápění byste je ale měli sundat. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Vybrané výhody pánských hodinek TOMMY HILFIGER TRENT 1791136 Technologie Quartz a dlouhá výdrž baterie Základní funkce hodinek TOMMY HILFIGER TRENT 1791136 je zobrazení data Ciferník kryje minerální sklíčko, nemusíte se proto obávat škrábanců Materiálem pouzdra je.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama