Tommy Hilfiger 1791137

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER TRENT 1791137 jsou originální pánské hodinky, které vás nikdy nenechají na holičkách. Tvoří je o velikosti 46 mm. Takzvaný Quartz strojek je synonymem vysoké spolehlivosti ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER TRENT 1791137 jsou originální pánské hodinky, které vás nikdy nenechají na holičkách. Tvoří je o velikosti 46 mm. Takzvaný Quartz strojek je synonymem vysoké spolehlivosti a dlouhé výdrže baterie. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, to designerům umožnilo dosáhnout příjemného vzhledu, přičemž samozřejmostí je naprostý komfort při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER můžete nechat na ruce ve sprše nebo při mytí rukou, jejich potápění ale není doporučeno. Stupeň krytí hodinek je 50 m (5 ATM). Nejpodstatnější znaky pánských hodinek TOMMY HILFIGER TRENT 1791137 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Stupeň vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Ciferník nese barvu: modrá Barva řemínku: hnědá Pánské hodinky nabídnou strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama