Tommy Hilfiger 1791226

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 24 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER HUDSON 1791226 jsou vkusné pánské hodinky vhodné pro každou příležitost. Tvoří je široký 44 mm. Efektivní Quartz technologie je příslibem letité výdrže na jedinou baterii, ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER HUDSON 1791226 jsou vkusné pánské hodinky vhodné pro každou příležitost. Tvoří je široký 44 mm. Efektivní Quartz technologie je příslibem letité výdrže na jedinou baterii, zároveň zajistí přesnost. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je ocel a dodává jim šmrnc, aniž by utrpěla funkčnost či komfort při nošení. Hodinky TOMMY HILFIGER ustojí kontakt s vodou při sprchování nebo mytí rukou, přímé potápění a plavání je ale může poškodit. Jejich stupeň krytí nese označení 50 m (5 ATM). Nejdůležitější prvky pánských hodinek TOMMY HILFIGER HUDSON 1791226 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Detailní měření času pomocí funkce chronografu Řemínek tvoří ocel Vodotěsnost hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Zbarvení ciferníku: stříbrná Barva řemínku: stříbrná Pánské hodinky jsou řízeny strojkem typu Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama