Tommy Hilfiger 1791233

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální.TOMMY HILFIGER Jake 1791233 jsou zajímavé pánské hodinky vhodné pro každou příležitost. Nabídnou kulatý ciferník o velikosti 46 mm, který chrání poctivé minerální sklíčko. Mají analogové ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální.TOMMY HILFIGER Jake 1791233 jsou zajímavé pánské hodinky vhodné pro každou příležitost. Nabídnou kulatý ciferník o velikosti 46 mm, který chrání poctivé minerální sklíčko. Mají analogové zobrazení. Spolehlivá Quartz technologie je synonymem velmi dobré výdrže a přesného měření. Materiál řemínku tvoří ocel, pomáhá náramku zaujmout na první pohled bez jakékoli ztráty pohodlí při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER zvládnou kontakt se stříkají vodou při sprchování nebo mytí rukou, na plavání nebo potápění byste je ale měli sundat. Celkový stupeň krytí mají 50 m (5 ATM). Hlavní prvky pánských hodinek TOMMY HILFIGER Jake 1791233 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Jednou z primárních funkcí hodinek TOMMY HILFIGER Jake 1791233 je ukazatel data Ciferník chrání minerální sklíčko, takže se nemusíte bát škrábanců.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama