Tommy Hilfiger 1791236

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 30 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER JAKE 1791236 jsou líbivé pánské hodinky, které se vám jen tak neokoukají. Nabídnou o průměru 46 mm. Kvalitní technologie Quartz je zárukou vysoké životnosti baterie a přesnosti ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER JAKE 1791236 jsou líbivé pánské hodinky, které se vám jen tak neokoukají. Nabídnou o průměru 46 mm. Kvalitní technologie Quartz je zárukou vysoké životnosti baterie a přesnosti měření. Materiál řemínku tvoří kůže, design je tedy příjemný na pohled, přičemž samozřejmostí je naprostý komfort při nošení. Hodinky TOMMY HILFIGER dovolují sprchování nebo mytí rukou, jejich potápění ale není doporučeno. Stupeň krytí hodinek má hodnotu 50 m (5 ATM). Klíčové parametry pánských hodinek TOMMY HILFIGER JAKE 1791236 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Stupeň vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Barva ciferníku: bílá Zbarvení řemínku: černá Pánské hodinky mají strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama