Tommy Hilfiger 1791243

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER JACKSON 1791243 jsou propracované pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Najdete na nich široký 44 mm. Takzvaný Quartz strojek je zárukou vysoké ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER JACKSON 1791243 jsou propracované pánské hodinky, které nejsou jen pomocníkem, ale i zajímavým doplňkem. Najdete na nich široký 44 mm. Takzvaný Quartz strojek je zárukou vysoké životnosti baterie a přesnosti měření. Řemínek tvoří ocel, což vede k líbivému designu, nikoli však na úkor funkčnosti a komfortu. Hodinky TOMMY HILFIGER zvládnou kontakt se stříkají vodou při sprchování nebo mytí rukou, při potápění ale mohou být poškozeny. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Zásadní parametry pánských hodinek TOMMY HILFIGER JACKSON 1791243 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Chronograf zabezpečí přesné sledování času Pro řemínek byl zvolen materiál: ocel Stupeň vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Barva ciferníku: černá Barva řemínku: stříbrná Pánské hodinky jsou řízeny strojkem Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama