Tommy Hilfiger 1791306

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 30 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánske hodinky – analógové v oceľovom vyhotovení s minerálnym sklom, vodoodolnosť: 5 ATM.Veľmi elegantné pánske hodinky TOMMY HILFIGER 1791306 s tromi subciferníkmi, ktoré skvele zvýraznia váš štýl a podčiarknu vašu osobnosť. Tieto luxusné hodinky disponujú originálnym dizajnom prepracovaným do posledného ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánske hodinky – analógové v oceľovom vyhotovení s minerálnym sklom, vodoodolnosť: 5 ATM.Veľmi elegantné pánske hodinky TOMMY HILFIGER 1791306 s tromi subciferníkmi, ktoré skvele zvýraznia váš štýl a podčiarknu vašu osobnosť. Tieto luxusné hodinky disponujú originálnym dizajnom prepracovaným do posledného detailu, ale aj mimoriadnou kvalitou použitých materiálov a spoľahlivým hodinkovým strojčekom Quartz. Puzdro je vyrobené z nehrdzavejúcej ocele a je doplnené hnedým koženým remienkom. Na bielom ciferníku s výraznými indexmi sa prehľadne zobrazuje aktuálny čas, dátum, deň v týždni a fázy mesiaca.Kľúčové vlastnosti hodiniek TOMMY HILFIGER 1791306Luxusné značkové analógové hodinky pre mužovSpoľahlivý hodinkový strojček s batériovým nabíjanímHodinky TOMMY HILFIGER sú vyrobené z kvalitných materiálovVodoodolnosť s označením 5 ATM (odolnosť voči striekajúcej vode, sprchovaniu, umývaniu rúk)Dokonalý darček pre každého muža.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama