Tommy Hilfiger 1791368

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER ERIK 1791368 jsou kvalitní pánské hodinky, na které je vždy spoleh. Jejich základem je o velikosti 46 mm. Takzvané Quartz řešení strojku bude vždy zárukou vysoké spolehlivosti ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER ERIK 1791368 jsou kvalitní pánské hodinky, na které je vždy spoleh. Jejich základem je o velikosti 46 mm. Takzvané Quartz řešení strojku bude vždy zárukou vysoké spolehlivosti a dlouhé výdrže baterie. Řemínek tvoří kůže, design je tedy příjemný na pohled při zachování naprostého pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER nemusíte sundávat ve sprše nebo při mytí rukou, potápění je ale může poškodit. Stupeň krytí je pak stanoven na úroveň 50 m (5 ATM). Podstatné parametry pánských hodinek TOMMY HILFIGER ERIK 1791368 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Mají ve výbavě funkci chronografu pro detailní měření času Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Vodotěsnost hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Ciferník nese barvu: modrá Zbarvení řemínku: černá Pánské hodinky mají strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama