Tommy Hilfiger 1791468

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER GAVIN 1791468 jsou špičkové pánské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Tvoří je kulatý ciferník široký 44 mm, který chrání ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER GAVIN 1791468 jsou špičkové pánské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Tvoří je kulatý ciferník široký 44 mm, který chrání pevné minerální sklíčko. Výrobce zvolil analogové zobrazení. Kvalitní technologie Quartz je příslibem co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, to designerům umožnilo dosáhnout příjemného vzhledu, aniž by utrpěl komfort při nošení. Značkové hodinky TOMMY HILFIGER si poradí s vodou při mytí rukou nebo sprchování, na plavání nebo potápění byste je ale měli sundat. Stupeň krytí hodinek má hodnotu 50 m (5 ATM). Nejpodstatnější znaky pánských hodinek TOMMY HILFIGER GAVIN 1791468 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Jednou z primárních funkcí hodinek TOMMY HILFIGER GAVIN 1791468 je.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama