Tommy Hilfiger 1791470

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER GAVIN 1791470 jsou vkusné pánské hodinky, které zaujmou propojením stylu a funkčnosti. Najdete na nich o průměru 44 mm. Léty prověřená Quartz technologie je synonymem výjimečné ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER GAVIN 1791470 jsou vkusné pánské hodinky, které zaujmou propojením stylu a funkčnosti. Najdete na nich o průměru 44 mm. Léty prověřená Quartz technologie je synonymem výjimečné přesnosti a samozřejmě i solidní výdrže. Materiál řemínku tvoří kůže, náramku dodává zajímavý vzhled bez jakékoli ztráty pohodlí při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER dovolují sprchování nebo mytí rukou, k plavání nebo potápění se ale nehodí. Stupeň krytí je pak stanoven na úroveň 50 m (5 ATM). Klíčové znaky pánských hodinek TOMMY HILFIGER GAVIN 1791470 Baterie s dlouhou výdrží a strojek s Quartz systémem Řemínek tvoří kůže Úroveň vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Zbarvení ciferníku: černá Zbarvení řemínku: hnědá Pánské hodinky mají strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama