Tommy Hilfiger 1791506

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 40 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791506 jsou líbivé pánské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Jejich základem je kulatý ciferník o velikosti 40 ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 40 mm, vodotěsnost 30 m (3 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791506 jsou líbivé pánské hodinky, které jsou nejen praktickým ukazatelem času, ale i stylovým módním doplňkem. Jejich základem je kulatý ciferník o velikosti 40 mm, ten chrání pevné minerální sklíčko. Využívají ciferník s ručičkama. Léty prověřená Quartz technologie je zárukou jak vysoké přesnosti, tak opravdu dlouhé výdrže baterie. Materiál řemínku tvoří nerezová ocel, což vede k líbivému designu, aniž by se snížilo pohodlí při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER vydrží při opatrném mytí rukou nebo při dešti, úplně vodotěsné ale nejsou a do vody nepatří. Stupeň krytí hodinek má hodnotu 30 m (3 ATM). Zásadní prvky pánských hodinek TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791506 Strojek s Quartz technologií běží na baterii, která má dlouhou výdrž Základní funkcí hodinek TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791506 je zobrazení aktuálního data.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama