Tommy Hilfiger 1791509

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 45 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791509 jsou prezicní pánské hodinky, které vás nikdy nenechají na holičkách. Jejich základem je kulatý ciferník velikosti 45 mm, který překrývá patřičně odolné minerální ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 45 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791509 jsou prezicní pánské hodinky, které vás nikdy nenechají na holičkách. Jejich základem je kulatý ciferník velikosti 45 mm, který překrývá patřičně odolné minerální sklíčko. Využívají ciferník s ručičkama. Strojek Quartz je příslibem co nejdelší výdrže na baterii a zároveň veliké přesnosti. Řemínek tvoří kůže, díky tomu je náramek pravou ozdobou, aniž by utrpěla funkčnost či komfort při nošení. Náramkové hodinky TOMMY HILFIGER můžete nechat na ruce ve sprše nebo při mytí rukou, k plavání nebo potápění se ale nehodí. Celkový stupeň krytí mají 50 m (5 ATM). Podstatné přednosti pánských hodinek TOMMY HILFIGER BROOKLYN 1791509 Strojek s Quartz technologií a baterie s dlouhou výdrží Ochranu ciferníku zastane minerální sklíčko, takže se snadno nezničí Materiálem pouzdra je chirurgická ocel Řemínek tvoří kůže Stupeň.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama