Tommy Hilfiger 1791533

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 46 mm, vodotesnosť 50 m (5 atm), sklíčko: minerálne.TOMMY HILFIGER Landn 1791533 sú pánske hodinky, na ktoré je vždy spoľahnutie. Pri nosení sa na náramku vyníma čierna farba puzdra a tiež to, že materiál remienka je koža, čo viedlo k peknému ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 46 mm, vodotesnosť 50 m (5 atm), sklíčko: minerálne.TOMMY HILFIGER Landn 1791533 sú pánske hodinky, na ktoré je vždy spoľahnutie. Pri nosení sa na náramku vyníma čierna farba puzdra a tiež to, že materiál remienka je koža, čo viedlo k peknému dizajnu, nie však na škodu pohodlia pri nosení. Remienok samozrejme jednoducho ľahko upravíte podľa svojho pohodlia. Vďaka vodoodolnosti 50 m (5 ATM) možno chytré hodinky nosiť s kľudnou hlavou aj pri vodných športoch. Analógové zobrazenie je obľúbenou voľbou na každodenné použitie. Výkonná batéria Quartz hodiniek TOMMY HILFIGER Landn 1791533 zaručí, že tikot vašich hodiniek v blízkom čase zaručene neutíchne. Nenahraditeľnou funkciou je budík. Keď vezmeme do úvahy to, že pánske hodinky budete určite radi všade nosiť pri sebe, už nikdy nikam nedorazíte s oneskorením. Súčasťou ciferníka je ukazovateľ dní v týždni, čo je užitočná funkcia na každodenné použitie.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama