Tommy Hilfiger 1791549

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Do 30 dní Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER DEACAN 1791549 jsou špičkové pánské hodinky, na které je vždy spoleh. Jejich základem je o průměru 44 mm. Léty prověřená Quartz technologie je synonymem vysoké životnosti ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER DEACAN 1791549 jsou špičkové pánské hodinky, na které je vždy spoleh. Jejich základem je o průměru 44 mm. Léty prověřená Quartz technologie je synonymem vysoké životnosti baterie a přesnosti měření. Materiál řemínku tvoří kůže a dodává jim šmrnc bez jakékoli ztráty komfortu při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER si poradí s vodou při mytí rukou nebo sprchování, přímé potápění a plavání je ale může poškodit. Stupeň krytí je pak stanoven na úroveň 50 m (5 ATM). Vybrané znaky pánských hodinek TOMMY HILFIGER DEACAN 1791549 Technologie Quartz a dlouhá výdrž baterie Řemínek tvoří kůže Kategorie vodotěsnosti hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Zbarvení ciferníku: modrá Barva řemínku: hnědá Pánské hodinky nabídnou strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama