Tommy Hilfiger 1791615

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER SHAWN 1791615 jsou originální pánské hodinky, se kterými zaručeně zaujmete své okolí. Tvoří je průměru 46 mm. Takzvaný Quartz strojek je zárukou velmi dobré výdrže a přesného ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 46 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER SHAWN 1791615 jsou originální pánské hodinky, se kterými zaručeně zaujmete své okolí. Tvoří je průměru 46 mm. Takzvaný Quartz strojek je zárukou velmi dobré výdrže a přesného měření. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, to designerům umožnilo dosáhnout příjemného vzhledu bez jakékoli ztráty komfortu při nošení. Hodinky značky TOMMY HILFIGER přečkají přímý kontakt se stříkající vodou ve sprše nebo při mytí rukou, k plavání nebo potápění se ale nehodí. Úroveň krytí mají 50 m (5 ATM). Vybrané prvky pánských hodinek TOMMY HILFIGER SHAWN 1791615 Strojek s Quartz technologií běží na baterii s dlouhou výdrží Funkce chronografu pro detailní měření času Pro řemínek byl zvolen materiál: kůže Vodotěsnost hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Ciferník nese barvu: šedá Řemínek má barvu: hnědá Pánské hodinky nabídnou strojek Quartz.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama