Tommy Hilfiger 1791729

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské hodinky

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BENNETT 1791729 jsou špičkové pánské hodinky, na které se můžete vždy spolehnout. Tvoří je široký 44 mm. Strojek s technologií Quartz je zárukou jak vysoké přesnosti, tak ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské hodinky

Popis

Pánské hodinky - analogové, strojek: Quartz, průměr ciferníku: 44 mm, vodotěsnost 50 m (5 ATM), sklíčko: minerální TOMMY HILFIGER BENNETT 1791729 jsou špičkové pánské hodinky, na které se můžete vždy spolehnout. Tvoří je široký 44 mm. Strojek s technologií Quartz je zárukou jak vysoké přesnosti, tak opravdu dlouhé výdrže baterie. Materiálem zvoleným k výrobě řemínku je kůže, díky tomu je náramek pravou ozdobou, přičemž je samozřejmostí zachování maximálního pohodlí při nošení. Hodinky TOMMY HILFIGER si můžete vzít do sprchy, nejsou ale vhodné k plavání nebo potápění. Stupeň krytí hodinek má hodnotu 50 m (5 ATM). Klíčové rysy pánských hodinek TOMMY HILFIGER BENNETT 1791729 Baterie s dlouhou výdrží a strojek s Quartz systémem Přesné měření času díky funkci chronografu Plánování i běžný život vám usnadní integrovaný kalendář Řemínek tvoří kůže Vodotěsnost hodinek TOMMY HILFIGER: 50 m (5 ATM) Ciferník nese barvu: černá Zbarvení řemínku: hnědá Pánské hodinky.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské hodinky Tommy Hilfiger, nejprohlíženější produkty Tommy Hilfiger nebo nejlevnejší Pánské hodinky.

Reklama