Adidas Dynamic Pulse 100 ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Adidas Dynamic Pulse je svieža pánska vôňa, ktorá pomáha každému mužovi nájsť pocit vitality, energie a sily na nový aktívny deň. Tento unikátny parfém je určený športovo založeným mužom, ktorí radi dosahujú svoje limity a posúvajú hranice svojich možností. Táto vôňa Dynamic Pulse je plná atraktivity, ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Adidas Dynamic Pulse je svieža pánska vôňa, ktorá pomáha každému mužovi nájsť pocit vitality, energie a sily na nový aktívny deň. Tento unikátny parfém je určený športovo založeným mužom, ktorí radi dosahujú svoje limity a posúvajú hranice svojich možností. Táto vôňa Dynamic Pulse je plná atraktivity, mladosti a dynamiky. Svojím unikátnym zložením cielene dodáva pocit čistej energie a revitalizuje dušu. Zároveň pomáha vyjadrovať jedinečnosť osobnosti.Hlavu parfému Adidas Dynamic Pulse otvárajú osviežujúce akordy šťavnatej mandarínky spolu s iskrivými lístkami mäty. V srdci sa ukrýva čerstvé jablko a fazuľa Tonka. Podmanivý základ sa skladá z živočíšnej ambry a exotického santalového dreva. Exkluzívne a dlhotrvajúcu pánsku vôňu Adidas oceníte najmä pri vašich športových aktivitách.Tento dynamický, mladý a atraktívny parfém Adidas Dynamic Pulse je určený všetkým jedinečným mužom, ktorí chcú prostredníctvom vône vyjadriť svoju osobnosť.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Adidas, nejprohlíženější produkty Adidas nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama