Bentley Infinite Intense 100ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Toaletní voda pánská. Výrobce luxusních automobilů představuje stejně luxusní vůni BENTLEY Infinite EdT. Srdcem parfému je bourbonský pepř, který dodává vůni Infinite EdT hřejivý tón. Hlava parfému překvapí dřevitě-sladkým cedrem. Tělo je sestaveno z intenzivní vůně ambry, pačuli a vetiveru, které do ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Toaletní voda pánská. Výrobce luxusních automobilů představuje stejně luxusní vůni BENTLEY Infinite EdT. Srdcem parfému je bourbonský pepř, který dodává vůni Infinite EdT hřejivý tón. Hlava parfému překvapí dřevitě-sladkým cedrem. Tělo je sestaveno z intenzivní vůně ambry, pačuli a vetiveru, které do toaletní vody vnáší sladkou zemitost a ostré koření. EdT BENTLEY je vůně pro muže, kteří si potrpí na styl a jedinečnost. Vůně je určena pro každodenní nošení. Kvalita obsahu se podepisuje i na designu flakonu, který tvarem kopíruje mužskou polovinu těla a masivní silnostěná etue maskulinost uvnitř i vně jen podtrhuje. Klíčové vlastnosti pánské toaletní vody BENTLEY Infinite EdTToaletní voda BENTLEY Infinite EdT prezentuje luxusní vůni pro mužePatří do kategorie dřevitě-aromatických vůníHlava parfému je tvořena cedremSrdcem toaletní vody je hřejivý bourbonský pepřTělo je sestaveno z intenzivní vůně ambry, pačuli a vetiveruVůně od BENTLEY.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Bentley, nejprohlíženější produkty Bentley nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama