Chanel Allure Homme Sport 100ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Chanel Allure Homme Sport Cologne je citrusová vůně. Je neuvěřitelně vzdušná, plná dynamiky a energie. Přesně v duchu úsloví v jednoduchosti je síla, je kolínská voda Allure Homme Sport Cologne plná nekomplikovaných, přímých linií. O to více je však výrazná, dlouhotrvající a nezapomenutelná. Stejně jako ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Chanel Allure Homme Sport Cologne je citrusová vůně. Je neuvěřitelně vzdušná, plná dynamiky a energie. Přesně v duchu úsloví v jednoduchosti je síla, je kolínská voda Allure Homme Sport Cologne plná nekomplikovaných, přímých linií. O to více je však výrazná, dlouhotrvající a nezapomenutelná. Stejně jako všechny parfémy Chanel se i Allure Homme Sport Cologne vyznačuje dokonale vyváženou a perfektně harmonickou kompozicí. Citrusový úvod tvořený mandarinkami a pomeranči doplňují květinové esence neroli. Tato květina je jednou z mála, kterou můžeme najít v pánských vůních. Je totiž velice svěží a i pánské vůně obohatí o jemný nádech něhy, která by neměla žádnému správnému muži chybět. Jemnost neroli vyvažují drsné, mužné esence. V Allure Homme Sport Cologne se ukrývá neodolatelný pepř či dráždivě přitažlivé cedrové dřevo. Tato vůně dokonale vyjadřuje muže plného energie, který si užívá sport. Je to hráč, ale vyznává pouze fair-play. Je to muž spontánní a šarmantní. Má styl a nadhled. Je úchvatně sexy a umí však být i něžným milencem.Co je tester? Testery se běžně používají v klasických parfumeriích, aby si zákazníci mohli vyzkoušet, jak parfém voní. Protože tedy tester neslouží pro přímý prodej koncovým zákazníkům, není jeho provedení tak barevné a honosné. Tester se od klasického produktu liší pouze tím, že bývá zabalen v bílé krabičce bez potisku a většinou nemívá ochranný vršek rozprašovače. Občas na něm bývá nálepka s textem Tester, případně Demonstration. Vůně je ovšem zcela shodná s klasickým balením a není tedy ani silnější, ani slabší. Chcete-li vůní pro sebe a krabičku tedy nepotřebujete, je tester ideální volbou. V případě, že vůni máte pro někoho jako dárek, je vhodnější klasické balení.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Chanel, nejprohlíženější produkty Chanel nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama