Diesel Only The Brave 35ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Diesel Only The Brave Wild toaletná voda pre mužov 35 ml, Chyprová vůně uvedena na trh v roce 2014 Pouze Brave Wild používá klíčové pojmy neuvěřitelně mužské existence s prvky odvahy, vítězství a sílu s pravidly, která umožňují muži zprostředkovat své přesvědčení, sebevědomí a intenzivně vytváří historii. ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Diesel Only The Brave Wild toaletná voda pre mužov 35 ml, Chyprová vůně uvedena na trh v roce 2014 Pouze Brave Wild používá klíčové pojmy neuvěřitelně mužské existence s prvky odvahy, vítězství a sílu s pravidly, která umožňují muži zprostředkovat své přesvědčení, sebevědomí a intenzivně vytváří historii. Pouze Brave Wild je tvrzení, které je předmětem neuvěřitelné cesty na celý život člověka, který je dost statečný být sám sebou. Vůně má své kořeny v srdci přírody - divoké a surové. Složení začíná esenciálními oleji z grapefruitu, citronové trávy a černého pepře. Srdce je vybaveno levandulí, muškátovým oříškem, pelargónií a kumarinem. Základ obsahuje tóny cedrového dřeva, vetiveru a mechu s krémovým charakterem kokosové vody. Parfuméři této vůně jsou Antoine Maisondieu a Shyamala Maisondieu. Tváří nové vůně Diesel je mladý francouzský model a herec Willy Carter. Složení vůně: Hlava: citronová tráva, grep, černý pepř Srdce: muškátový oříšek, levandule, pelargónie, kumarin Základ: cedr, vetiver, mech, kokosové mléko Diesel Only The Brave Wild EdT 35 ml pánská toaletní voda.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Diesel, nejprohlíženější produkty Diesel nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama