Hermes Terre DHermes 125ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Toaletní voda Toaletní voda pro muže s nádechem vodních tónů a pelargónie vyzařuje luxus, originalitu a životní postoj. Aromatická vůně je vhodná pro elegantní muže, kteří znají svou cenu a vědí co od života očekávají. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Toaletní voda Toaletní voda pro muže s nádechem vodních tónů a pelargónie vyzařuje luxus, originalitu a životní postoj. Aromatická vůně je vhodná pro elegantní muže, kteří znají svou cenu a vědí co od života očekávají. Tato fotografie je vypnuta z colorboxu a nebude se v něm tedy zobrazovat.Vynechat z ColorBoxu Není vyplněn Alternativní text k fotografii! Toaletní voda pro muže s nádechem vodních tónů a pelargónie vyzařuje luxus, originalitu a životní postoj. Aromatická vůně je vhodná pro elegantní muže, kteří znají svou cenu a vědí, co od života očekávají. Vůně je uložena do zajímavého flakónku v originálním provedení a jemné barvě. Navoňte se vůní, která ženy okouzlí!Svěží vůně sladkého pomeranče se jemně mísí s vodními tóny a citrusovými akordy. Originální vůně pelargónie se prolíná s dřevitými tóny, cedrem a pačuli. Celá kompozice tónů je dokonale sladěná a okouzlující. Objevte vůni, která vám dodá energii a duševní poh.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Hermes, nejprohlíženější produkty Hermes nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama