Playboy Endless Night 100ml

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pánské toaletní vody

Playboy Toaletní voda pro muže Endless Night 100 ml Endless Night For Him od Playboy je kožená vůně pro muže, která má říz. Dlouhá noc, plná skvělé zábavy. Vystupte z davu na párt. Playboy Toaletní voda pro muže Endless Night 100 ml Endless Night For Him od Playboy je kožená vůně pro muže, která má říz. ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pánské toaletní vody

Popis

Playboy Toaletní voda pro muže Endless Night 100 ml Endless Night For Him od Playboy je kožená vůně pro muže, která má říz. Dlouhá noc, plná skvělé zábavy. Vystupte z davu na párt. Playboy Toaletní voda pro muže Endless Night 100 ml Endless Night For Him od Playboy je kožená vůně pro muže, která má říz. Dlouhá noc, plná skvělé zábavy. Vystupte z davu na párty díky této skvělé vůni! Rozproudí vás italský citrón, kardamonový olej a šafrán. Tělo a mysl udrží v tempu kladivník noční, kůra skořice a lístky fialky. K ránu nepoleví kožené tóny a olej pačuli. Parfém byl uveden na trh v roce 2017. Vlastnosti Srdce parfému: list fialky Základ vůně: virginské cedrové dřevo Základ parfému: kožené tóny, olej pačuli Hlava parfému: guatemalský kardamom EAN: 3614223871476.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pánské toaletní vody Playboy, nejprohlíženější produkty Playboy nebo nejlevnejší Pánské toaletní vody.

Reklama