Ziaja Goat´s Milk 200ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Info v obchodě Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Pleťové gely a peelingy

Čisticí a mycí gel **Ziaja Goat´s Milk Face Gel**. Gel Ziaja Goat´s Milk Face Gel šetrně odstraňuje veškeré nečistoty a make-up. Změkčuje pokožku a zabraňuje jejímu vysoušení. Lze používat i na odlíčení očí. Vhodné pro osoby používající kontaktní čočky a umělé řasy. **Aktivní látky:** · mléčné proteiny ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Pleťové gely a peelingy

Popis

Čisticí a mycí gel **Ziaja Goat´s Milk Face Gel**. Gel Ziaja Goat´s Milk Face Gel šetrně odstraňuje veškeré nečistoty a make-up. Změkčuje pokožku a zabraňuje jejímu vysoušení. Lze používat i na odlíčení očí. Vhodné pro osoby používající kontaktní čočky a umělé řasy. **Aktivní látky:** · mléčné proteiny z kozího mléka - vyhlazují pleť · přírodní změkčovadla z olivového oleje a bambuckého másla - změkčují pleť · kyselina hyaluronová - hydratuje **Použití:** Může se použít dvěma způsoby. · Bez vody - použití jako čisticí mléko, pomocí vatového tamponu odstranit make-up. · S vodou - použití jako mycí gel. Nanést na navlhčený obličej a krouživými pohyby umýt. Poté opláchnout.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Pleťové gely a peelingy Ziaja, nejprohlíženější produkty Ziaja nebo nejlevnejší Pleťové gely a peelingy.

Reklama