Empire VIP OD 713040

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Prostorové digestoře

Digestoř ostrůvková, energetická třída B, výkon odsávání 822 m3/hod, průměr horního vývodu 150 mm, led osvětlení, recirkulace, zpětná klapka, elektronické ovládání a klapka se 2 křidélky, šířka 40 cm, barva nerez.Vůně vznikající při vaření jsou žádoucí pro navození chuti k jídlu. Nepříjemné pachy a mastný ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Prostorové digestoře

Popis

Digestoř ostrůvková, energetická třída B, výkon odsávání 822 m3/hod, průměr horního vývodu 150 mm, led osvětlení, recirkulace, zpětná klapka, elektronické ovládání a klapka se 2 křidélky, šířka 40 cm, barva nerez.Vůně vznikající při vaření jsou žádoucí pro navození chuti k jídlu. Nepříjemné pachy a mastný prach ale v kuchyni nechceme. Zvláště pokud máte vaření umístěné na ostrůvku, je třeba zvolit kvalitní odsávání. Ostrůvková digestoř EMPIRE VIP OD 713040 vám přesně takové zajistí. Digestoř disponuje kvalitním motorem s individuálně vyváženou turbínou a vratnou tepelnou pojistkou. Nehrozí tak přehřátí digestoře. Ovládání digestoře je elektronické s LED displejem, součástí dodávky je také dálkový ovladač pro menší osoby. Odsavač má tři standardní rychlosti a jeden TURBO režim, který vám umožní okamžité a efektivní odsátí všech pachů. Po ukončení provozu může digestoř dále běžet za pomoci doběhového časovače a odsát veškeré zbývající pachy z.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Prostorové digestoře Empire, nejprohlíženější produkty Empire nebo nejlevnejší Prostorové digestoře.

Reklama