Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Řízení, plánování, výroba

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Řízení, plánování, výroba

Popis

Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.Dátum vydania: 7.9.2011Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-7357-655-4Strán: 405Formát (mm): 156x235.

Reklama

Reklama