Roborock Q7 Max

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Robotické vysavače

Robotický vysavač - s mopem, objem nádoby na prach 0,47 l, předvolba místností k úklidu, senzor proti pádu ze schodů, odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, senzor proti nárazu a vysátí více místností, způsob navigace Lidar, omyvatelný filtr a EPA E11 filtr Pořiďte si robotický vysavač Roborock Q7 ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Robotické vysavače

Popis

Robotický vysavač - s mopem, objem nádoby na prach 0,47 l, předvolba místností k úklidu, senzor proti pádu ze schodů, odolnost kartáčů proti namotávání vlasů, senzor proti nárazu a vysátí více místností, způsob navigace Lidar, omyvatelný filtr a EPA E11 filtr Pořiďte si robotický vysavač Roborock Q7 Max a přenechte mu veškerý úklid. Umí vysávat i mopovat současně a zvládne vyčistit až 300 m2 na jedno nabití. Díky sacímu výkonu 4200 Pa a celopryžovému kartáči snadno zbaví váš domov veškeré špíny. Roborock Q7 je vybaven navigačním systémem LiDAR PreciSense a celou řadou senzorů. Poskytne tak efektivní úklid a zabrání pádu robota ze schodů, jeho uvěznění i nárazu. No-Go zóny a neviditelné zdi zase robota Q7 Max nepustí, kam nebudete chtít. Dále se robot Roborock může pochlubit dětskou pojistkou, pokročilým plánováním úklidu, omyvatelným filtrem třídy E11, celopryžovým kartáčem s dlouhou životností, víceúrovňovým mapováním (až 4 patra), baterií o kapacitě.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Robotické vysavače Roborock, nejprohlíženější produkty Roborock nebo nejlevnejší Robotické vysavače.

Reklama