Hry s příběhem - Ocel a krev

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Sci-fi, fantasy, horory

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek. Stránky této knihy jsou věnovány statečným bojovníkům i hrdinům ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Sci-fi, fantasy, horory

Popis

Co mají společného hlavy nabodané na kůlech, hrobníci z albirejského hřbitova, troll ve službách královny Viktorie nebo děvčátko, jehož život ohrožuje jihoamerický drogový kartel? Hrdinství i zbabělost, odvaha, čest, šílenství a hrůzy válek. Stránky této knihy jsou věnovány statečným bojovníkům i hrdinům neobvyklého ražení. Prožijte s nimi jejich dobrodružství, vydejte se vstříc pomíjivé slávě bitevního pole i zoufalému boji o holý život.Už od devadesátých let hrají v České republice stovky lidí RPG hry, které jim umožňují prožívat příběhy ve světech fantazie (nejznámější z těchto her je Dračí doupě). Po titulu Hry s příběhem: Zločin a trest je tato kniha již druhou sbírkou povídek představujících všechny významné české RPG projekty na jednom místě. Opět tak můžete navštívit fantastická prostředí originálních českých herních světů - ať již těch známých nebo zbrusu nových a dosud nepoznaných (jeden z autorů vás dokonce zavede do prostředí inspirovaného dílem K. J. Erbena).Kniha není určena pouze hráčům. Vždyť vyprávění příběhů je staré jako lidstvo samo. Společným tématem této sbírky je válečnictví. A tak se např. můžete stát svědky duelu na život a na smrt, námořního dobrodružství, zběsilého vraždění ve jménu boha či okamžiku zrození svatého bojovníka. Počet strán: 544 Väzba: brožovaná Rozmery: 110 x 160 mm Rok vydania: 2012 Povídky:Taria- Josef Straka: Úděl spojenců- Josef Gregor: Barbarská přísahaAsterion- Hanina Veselá: Plavenský div- Jan Č. Galeta: Takže taková je válka- Jakub Štádler: První muž- Radovan Kolbaba: Běs- Zbyněk K. Holub: Dračí pokladPříběhy Impéria- Jonáš Ferenc, Kryštof Ferenc: Podzim 1854, mlha- Jakub Maruš: Sedm tisícImaginárium- Ondřej Netík: Modroočko- Ondřej Netík: Poslední z dávných vládcůZe světa Dornu- Jan Daněk: Zrození paladinaHájemství Sedmi- Milan Brabec: Tisíc z VysočinyImmortal Fighters- Vojtěch Halama: Deník psaný ostřím nože- Jan Hamrlík: Peníze na vozeUnknown Armies- Lucie Lukačovičová, Petra Lukačovičová: Cínový vojáček.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Sci-fi, fantasy, horory Mytago, nejprohlíženější produkty Mytago nebo nejlevnejší Sci-fi, fantasy, horory.

Reklama