Vzpoura mrtvých

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Sci-fi, fantasy, horory

Elektronická kniha - autor Otomar Dvořák, 224 stran.To, co dávno zemřelo, může znovu ožít. Stačí jen uvolnit závory "zakázané komnaty". Po úvodní povídce Příšerný jezdec, v níž se na současné americké dálnici setkáme s legendárním přízrakem, se v příběhu Mrtvý luh vracíme do roku 1946 na pustá šumavská ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Sci-fi, fantasy, horory

Popis

Elektronická kniha - autor Otomar Dvořák, 224 stran.To, co dávno zemřelo, může znovu ožít. Stačí jen uvolnit závory "zakázané komnaty". Po úvodní povídce Příšerný jezdec, v níž se na současné americké dálnici setkáme s legendárním přízrakem, se v příběhu Mrtvý luh vracíme do roku 1946 na pustá šumavská rašeliniště, po nichž bloudí Krvavý pastýř Hans. A do třetice se v novele z blízké katastrofické budoucnosti Vzpoura mrtvých podíváme do labyrintu hrobek pod jedním moravským kostelem. Otomar Dvořák (1951) se vedle literatury faktu, zaměřené zejména na historické záhady, věnuje také beletrii. Kromě nefantastických titulů, jako jsou např. Císař alchymistů (2005), Hořící lilie ((2007) či Dědicové bláznivého Maxmiliána (2007), publikoval také dva romány o Conanovi: Dědictví Atlantidy (2001) a Tajemství mořských ďáblů (2002), dětskou fantasy Kouzelný meč Abaddon (2003), výbor sci-fi povídek Bod návratu (2008) a v edici Pevnost sbírku dvou historických fantasy novel.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Sci-fi, fantasy, horory Epocha, nejprohlíženější produkty Epocha nebo nejlevnejší Sci-fi, fantasy, horory.

Reklama