Země a impérium

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Sci-fi, fantasy, horory

Země si v konečném účtování dala záležet na tom, aby Aurii příliš neponížila, každému informovanému a současně rozumně uvažujícímu člověku bylo totiž jasné, že není výhodné zahnat poraženého soupeře do zoufalé, bezvýchodné situace - zvlášť když o nějakém suverénním vítězství se nedalo mluvit. Auria po ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Sci-fi, fantasy, horory

Popis

Země si v konečném účtování dala záležet na tom, aby Aurii příliš neponížila, každému informovanému a současně rozumně uvažujícímu člověku bylo totiž jasné, že není výhodné zahnat poraženého soupeře do zoufalé, bezvýchodné situace - zvlášť když o nějakém suverénním vítězství se nedalo mluvit. Auria po své porážce byla prakticky pořád stejně silná a nebezpečná jako na počátku konfliktu.Co však platilo o Aurii samotné, neplatilo tak docela ve vztahu k Vnějším světům jako celku. Zkázou jednoho z nich Pozemšťané prokázali, že se o své místo v Galaxii budou bít zcela nekompromisně, a v souladu s tím se snažili zákulisními machinacemi při mírových jednáních udělat všechno pro to, aby svaz Vesmířanů co nejvíce oslabili a narušili jeho beztak nevalnou jednotu.Dátum vydania: 19.12.2005Vydanie: 1.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-7254-645-9Strán: 352.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Sci-fi, fantasy, horory Triton, nejprohlíženější produkty Triton nebo nejlevnejší Sci-fi, fantasy, horory.

Reklama