Anglická gramatika

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Slovenský jazyk a literatura

Průvodce anglickou gramatikou přehledně a komplexně shrnuje anglickou gramatiku na úrovni "středně pokročilý" až "pokročilý". Kniha je rozdělena na tři hlavní části. První a zároveň největší část, morfologie, se věnuje jednotlivým slovním druhům. Druhá, menší část, rozebírá hlavní otázky týkající se ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Slovenský jazyk a literatura

Popis

Průvodce anglickou gramatikou přehledně a komplexně shrnuje anglickou gramatiku na úrovni "středně pokročilý" až "pokročilý". Kniha je rozdělena na tři hlavní části. První a zároveň největší část, morfologie, se věnuje jednotlivým slovním druhům. Druhá, menší část, rozebírá hlavní otázky týkající se syntaxe. Třetí část pak tvoří přílohy, v nichž jsou uvedeny nejčastější slovesné a předložkové vazby a nepravidelná slovesa.Publikace se snaží maximálně využít srovnávací metody, porovnává tedy především rozdílné použití jednotlivých gramatických jevů v angličtině. Nezapomíná však ani uvádět tyto jevy do protikladu s češtinou.Tento průvodce je tak určen všem, kdo si chtějí dosavadní znalosti anglické gramatiky utřídit a zároveň prohloubit.Dátum vydania: 14.7.2016Vydanie: 2.Väzba: brožovanáISBN: 978-80-7402-254-8Strán: 270Formát (mm): 160x225.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Slovenský jazyk a literatura, nejprohlíženější produkty N/A nebo nejlevnejší Slovenský jazyk a literatura.

Reklama