Nivea Men Active Clean 250ml

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Info v obchodě Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Sprchové gely pro muže

Nivea Men Active Clean sprchový gel 250 ml, Nový sprchový gel s obsahem přírodního aktivního uhlí absorbuje přebytečný kožní maz a nečistoty. Osvěžující vůně a bohatá pěna. Nivea Men Sprchový gel pro muže Active Clean je nový sprchový gel pro muže, kteří se chtějí efektivně zbavit přebytečného kožního ...viac

Na skladě Zobrazit cenu včetně dopravy

Nejoblíbenější produkty v kategórií Sprchové gely pro muže

Popis

Nivea Men Active Clean sprchový gel 250 ml, Nový sprchový gel s obsahem přírodního aktivního uhlí absorbuje přebytečný kožní maz a nečistoty. Osvěžující vůně a bohatá pěna. Nivea Men Sprchový gel pro muže Active Clean je nový sprchový gel pro muže, kteří se chtějí efektivně zbavit přebytečného kožního mazu a nečistot. Vychutnejte si pocit maximální čistoty a svěžesti. - aktivní uhlí působí na nečistoty jako magnet - absorbuje až 200 × více nečistot, než je jeho vlastní váha - má vynikající čisticí a dezinfekční vlastnosti - je šetrný k pokožce a nevysušuje ji - stříbřitá textura se ve vodě mění v bílou pečující pěnu Použití: Aplikujte na vlhkou pokožku a opla?chněte. Vyhněte se kontaktu s očima. Složení: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Acrylates Copolymer, Peg-7 Glyceryl Cocoate, Glycerin, Sodium Chloride, Peg-3 Distearate, Peg-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Trisodium Edta, Citric Acid, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Benzoate, Linalool, Limonene, Coumarin, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Geraniol, Citronellol, Parfum, CI 77266 (Carbon Black).

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Sprchové gely pro muže Nivea, nejprohlíženější produkty Nivea nebo nejlevnejší Sprchové gely pro muže.

Reklama