Blackfire Brix

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní hry

Brix. V této jedinečné strategické hře získaly piškvorky úplně nový rozměr. V každém tahu hráči staví cihlovou zeď tak, že přidávají své dílky do rostoucí stavby. Jisté však je, že každá cihla, kterou umístíš, obsahuje také symbol nebo barvu tvého soupeře.Pokud si dobře nenaplánuješ svůj tah, riskuješ, ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní hry

Popis

Brix. V této jedinečné strategické hře získaly piškvorky úplně nový rozměr. V každém tahu hráči staví cihlovou zeď tak, že přidávají své dílky do rostoucí stavby. Jisté však je, že každá cihla, kterou umístíš, obsahuje také symbol nebo barvu tvého soupeře.Pokud si dobře nenaplánuješ svůj tah, riskuješ, že pokaždé, když přidáš nový dílek, získá tvůj soupeř výhodu.Prostavíš se až k vítězství? Díky více variantám hry se dá obtížnost hry přizpůsobit všem hráčům. Obsah balení:

  • 22x cihla
  • 1x ilustrovaná pravidla
 Specifikace produktu:
  • Počet hráčů: 2
  • Doba hraní: 10 minut
  • Doporučený věk: 7+
UPOZORNĚNÍ! Nebezpečí udušení. Nevhodné pro děti mladší 36 měsíců. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty nebo vdechnuty.Obal není hračka, před použitím hračky ho odstraňte z dosahu dítěte, může způsobit zadušení.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní hry Blackfire, nejprohlíženější produkty Blackfire nebo nejlevnejší Stolní hry.

Reklama