Russell Hobbs Desire 24720

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

RUSSELL HOBBS 24720/56 Desire.Představujeme vám výkonný stolní mixér RUSSELL HOBBS 24720/56 Desire, který se pro vás brzy stane nepostradatelným pomocníkem v domácnosti. Žádný úkol pro něj není dost složitý, poradí si totiž i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. O precizní výsledky se postarají 4 nerezové ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

RUSSELL HOBBS 24720/56 Desire.Představujeme vám výkonný stolní mixér RUSSELL HOBBS 24720/56 Desire, který se pro vás brzy stane nepostradatelným pomocníkem v domácnosti. Žádný úkol pro něj není dost složitý, poradí si totiž i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. O precizní výsledky se postarají 4 nerezové čepele, které po použití snadno vyjmete a vyčistíte pod tekoucí vodou. Vybírat můžete mezi 2 rychlostmi (nízkou a vysokou). Pro extra zvýšení výkonu pak využijte doplňující pulsní funkci.Precizní zpracování a moderní vzhled.Na první pohled vás upoutá luxusní vzhled spotřebiče ve výrazné kombinaci černé a červené barvy. Stolní mixér RUSSELL HOBBS 24720/56 Desire se tak snadno stane ozdobou vaší kuchyně. Kvalitně vyhotovená nádoba disponuje objemem 1,5 litru, což znamená dostatečný prostor pro vložení celé řady ingrediencí. Díky odnímatelnému víku pak můžete další suroviny doplňovat i v průběhu mixování. Zárukou bezpečnosti je neklouzavý podstavec, díky němuž má mixér dostatečnou stabilitu. Praktický je také úložný prostor pro kabel.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama