Russell Hobbs Illumina 20230

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Illumina stolní mixér Russell Hobbs 20230-56.Stolní mixér Illumina Russell Hobbs  byl navržen s unikátně tvarovanou mixovací nádobou a čepelemi, které nabízejí jeden z nejlepších výkonů ve své kategorii. Se svojí jednoduchostí a technologií překvapí každého spotřebitele. Je dokonale navržen k rozsekání ...viac

Je nám líto. Tento produkt neni aktuálně v nabídce žádného e-shopu na Pricemánii.

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Illumina stolní mixér Russell Hobbs 20230-56.Stolní mixér Illumina Russell Hobbs  byl navržen s unikátně tvarovanou mixovací nádobou a čepelemi, které nabízejí jeden z nejlepších výkonů ve své kategorii. Se svojí jednoduchostí a technologií překvapí každého spotřebitele. Je dokonale navržen k rozsekání ledu v několika vteřinách a nabízí o více než 50% lepší mixování v porovnání s konkurenčními výrobky. Tento stolní mixér byl navržen se zdokonalenou technologií mixování. Novinka na muj-russellhobbs.cz. Čepele jsou vytvarované do písmene "s” – jedna špička směřuje vzhůru, zatímco druhá směrem dolů. Tento tvar umožňuje čepelím zachytit více jídla ze shora a zespodu a výsledek je tak efektivnější  Nádoba je u dna užší a žebra na vnitřní straně se táhnou až ke dnu, což vytváří lepší vír. Ingredience jsou vymrštěny nahoru a do stran a následně se vrací zpět do víru. Snadné použití, snadno se čístí a ohromující design! Kvalitu mixéru prokazuje i skleněná nádoba.Specifikace stolního mixéru.3 rychlosti nastavitelné otočným tlačítkem plus pulsní funkce.Lesklý povrch s panelem z kartáčované nerezové oceli a reliéfním logem.Použitelná kapacita skleněné nádoby je 1.5 litru.Odnímatelné čepele s titanovým povrchem.Unikátní stvětelný kroužek Illumina.Mění barvy na základě 4 různých rychlostních nastaveních.Rychlost 1: Pyré.Rychlost 2: Koktejly.Rychlost 3: Polévky.Pulsní funkce: Drcení ledu.Pokroková technologie mixování.Prostor k ovinutí kabelu na spodní straně základny.850 W.Objednávejte pod kat. číslem 20230-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama