Russell Hobbs Jug Blender 24722

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Stolní mixér Matte Black Russell Hobbs 24722-56 Potřebujete snadno a rychle umixovat přísady do Vašeho oblíbeného jídla? Máme pro Vás stolní mixér Matte Black 24722-56, který se poradí i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. Jednoduchý stylový design v matné černé se stříbrnými prvky se bude krásně vyjímat ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Stolní mixér Matte Black Russell Hobbs 24722-56 Potřebujete snadno a rychle umixovat přísady do Vašeho oblíbeného jídla? Máme pro Vás stolní mixér Matte Black 24722-56, který se poradí i s tím nejtvrdším ovocem a zeleninou. Jednoduchý stylový design v matné černé se stříbrnými prvky se bude krásně vyjímat v každé moderní kuchyni. Tento mixér na smoothie je ideálním pomocníkem při přípravě koktejlů, omáček, polévek či smoothie. Novinka pro podzim 2020 na muj-russellhobbs.cz Rychlé čepele Čepele z nerezové oceli se čtyřmi lopatkami umožňují rychlé a efektivní míchání s až 22 000 otáčkami za minutu. Pro snadné čištění je možné čepele vyjmout. Skleněný džbán Mixér na smoothie má kapacitu skleněné nádoby je 1,5 l, což je dostačující i pro přípravu většího množství pokrmů. Víčko nádoby má praktickou odnímatelnou zátku, kterou snadno sundáte a za chodu můžete přidávat ingredience. Specifikace stolního mixéru 650 W 1,5 l skleněný džbán 4 ramenné čepele z nerezové oceli 2 rychlosti Pulzní funkce Drcení ledu Vyjímatelné čepele pro snadné čištění Odnímatelná zátka pro možnost přidání ingrediencí Prostor pro skladování kabelu Bez BPA Neklouzavý podstavec Až 22.000 ot./min Objednávejte pod kat. číslem 24722-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama