Russell Hobbs Mini Chopper 24662

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Matte black mini sekáček Russell Hobbs 24662-56 Neradi používáte prkénko a nůž? Máme pro Vás řešení v podobě mini sekáčku Desire Russell Hobbs 24662-56. Tento sekáček snadno, bez nepořádku a bez námahy naseká všechny ingredience. Tento výrazně černý mini sekáček Matte black má vysoký výkon a velkou kapacitu, ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Matte black mini sekáček Russell Hobbs 24662-56 Neradi používáte prkénko a nůž? Máme pro Vás řešení v podobě mini sekáčku Desire Russell Hobbs 24662-56. Tento sekáček snadno, bez nepořádku a bez námahy naseká všechny ingredience. Tento výrazně černý mini sekáček Matte black má vysoký výkon a velkou kapacitu, která z něj dělá všestranného kuchyňského pomocníka. Je vybaven odolnou nádobou ze skla, jejíž součástí je i víčko pro snadné skladování. Tento sekáček spustíte pouhým stisknutím, žádné komplikované dispeje či tlačítka. Novinka pro podzim 2020 na muj-russellhobbs.cz Specifikace sekáčku 200 W Mísa 1l s kapacitou na 500 ml potravin Ovládání stiskem tlačítka Skleněná mísa Přídavné víko umožní použít mísu i pro následné uchování pokrmu Univerzální nože z nerezové oceli – vhodné na všechny druhy potravin Díly vhodné do myčky Stylový černý design Objednávejte pod kat. číslem 24662-56.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama