Russell Hobbs Mix&Go 25160

Jiní zákazníci nakoupili v:
Cena: Ihned Do obchodu

Doporučujeme: Top 20 produktů z kategorie Stolní mixéry

Smoothie mixér Explore Mix & Go Cool.Stolní mixér Explore Mix & Go Cool vám bude k dispozici na každém kroku vašeho dne. Ať už si připravujete snídaňové smootie s banánem a bobulovým ovocem nebo sílu navracející zeleninové smoothie, které vás postaví na nohy, s pomocí Explore Mix & Go Cool si svůj tekutý ...viac

Nejoblíbenější produkty v kategórií Stolní mixéry

Popis

Smoothie mixér Explore Mix & Go Cool.Stolní mixér Explore Mix & Go Cool vám bude k dispozici na každém kroku vašeho dne. Ať už si připravujete snídaňové smootie s banánem a bobulovým ovocem nebo sílu navracející zeleninové smoothie, které vás postaví na nohy, s pomocí Explore Mix & Go Cool si svůj tekutý životabudič připravíte rychle a snadno. Díky 600ml přenosné láhvi svou žízeň uhasíte i na cestách a chladicí trubice se postarají o to, aby si i v horkých dnech udržel váš nápoj osvěžující teplot.Vlastnosti produktu.300 W.1 rychlost.Nový ergonomický design lahve.Nový design odnímatelné čepele z nerezové oceli vhodné na drcení ledu.Automatický start aktivovaný zmáčknutím lahve.Obsahuje: 2x 600ml tritanovou lahev, 2x víčko, 2x chladicí trubici.Lahve pasují do držáku hrnku v automobilu.Díly vhodné do myčky nádobí.Části, které přijdou do styku s potravinami, jsou bez BPA.Neklouzavé nožky pro lepší stabilitu.

Reklama

brand name

Prohlédněte si další Stolní mixéry Russell Hobbs, nejprohlíženější produkty Russell Hobbs nebo nejlevnejší Stolní mixéry.

Reklama